BASIC X podtlakový stimulátor klitorisu 2v1 fialový

Cena:999,00 Kč
Dostupnost:Skladem

  • Barva : fialová
  • Materiál : silikon

Podrobný popis produktu BASIC X podtlakový stimulátor klitorisu 2v1 fialový

Malý a tichý a s velkým překvapením. Takový je tento duální podtlakový stimulátor, který se stane vaším věrným společníkem. Proč? Protože toho hodně umí a váš orgasmus bude rychlejší a intenzivnější než dosud.

Z jedné strany pracuje na principu podtlakových vln -  zobáček s kulatým otvorem stačí přiložit ke klitorisu. Zobáček klitoris jemně nasaje a podtlakovými pulzy ho bude jemně masírovat.   Na výběr je ze sedmi různých intenzit podtlaku. 

A nyní to, co dělá tento výrobek tak výjimečný. Z druhé strany je otvor, ve kterém je malý měkký jazýček. Jazýček se po spuštění rozkmitá, a to také v 7 různých rychlostech.

Obě funkce -  podtlakové vlny a kmitání jazýčku - se spouští současně. A vy tak můžete podle své libosti stimulátor obracet tím správným koncem k vašemu klitorisu.

Díky velikosti se stimulátor vejde i do nejmenší dlaně. Stimulátor má na délku 8,5 cm, na šířku 4 cm. Otvory pro klitoris mají vnitřní průměr 1,5 cm.

Stimulátor je dobíjecí pomocí USB kabelu, který najdete v balení. Pokud je baterie stimulátor plně nabitá, vydrží v chodu až 2 hodiny. Samozřejmě to závisí na tom, na jaký stupeň je stimulátor spuštěn.

Ovládání je velmi jednoduché, stačí ho pouze zapnout a tlačítky (+)  nebo (-) zvyšovat nebo snižovat intenzitu.

Tak už víte, jak budete trávit své intimní chvilky?

 

Podívejte se, co umí podtlakový stimulátor klitorisu 2v1 BASIC X

 


© 1998-2013 VIRTSHOP CZ, s.r.o. database source sexshop